O  nama
VAŠA ŽELJA JE NAŠ IZAZOV

O NAMA


Tvrtka

Tvornica Kolnoa vrata izrasla je iz tvrtke Kolnoa koja je na hrvatskom tržištu prisutna od 1993. godine kao zastupnik Mul-T-Lock-a.
Ubrzo nakon početka rada svoju ponudu proširili smo sa blokada mjenjača na sustave zaključavanja i protuprovalna vrata.
Protuprovalna vrata smo uvozili, prodavali i ugrađivali sve do 2006. i velike odluke o početku proizvodnje u Zagrebu u Hrvatskoj.

U samom početku proizvodnje imali smo jedan model, danas, u našoj ponudi nalazi se više od 50 različitih modela vrata.

U tvornica vrata, koja se nalazi u hali veličine 1750 m2, obavlja se strojna obrada lima, plastifikacija, zavarivanje i sastavljanje, te pakiranje vrata.
Kolnoa vrata zapošljava 70 djelatnika, našu najveću vrijednost.

Podatci o tvrtci:

Kolnoa vrata d.o.o.
Ilica 315
Zagreb

Upisana u sudski registar kod Trgovačkog suda u Zagrebu.
Registarski broj: 080095245
Matični broj: 3980634
OIB: 18371988523

Poslovni račun kod Zagrebačka banka d.d. HR0223600001101323105

                            Addiko bank d.d. HR7625000091101482192

Temeljni kapital iznosi 24.000,00 kuna i uplaćen je u cijelosti.

Članovi Uprave društva su:Nadia Geras, Silvana Leskovar, Silvije Leskovar i Patrik Polimac

 

Izjava o zaštiti osobnih podataka

Molimo Vas da pažljivo pročitate slijedeći tekst. Pristupom na naše web stranice prihvaćate sve rizike koji nastaju njenim korištenjem te prihvaćate da ćete sadržaj ovih stranica upotrebljavati isključivo za osobnu upotrebu i na vlastitu odgovornost.

Vaša privatnost nam je važna. Želimo da se kod nas osjećate sigurno te postupamo u skladu s time i zakonskim propisima o zaštiti osobnih podataka, posebno novoj europskoj Općoj uredbi o zaštiti podataka koja se primjenjuje od 25. svibnja 2018 (tzv. GDPR). U nastavku Vas informiramo o tome u koje svrhe prikupljamo i koristimo Vaše osobne podatke te kako te postupke možete nadzirati i ostvarivati svoja prava.

Naši informatički sustavi su tehničkim i organizacijskim mjerama zaštićeni od neovlaštenog pristupa, izmjene ili širenja Vaših podataka, kao i od gubljenja ili brisanja.

Obradu osobnih podataka vodi:

Kolnoa vrata d.o.o., Ilica 315, 10000 Zagreb, e-pošta: kolnoa@kolnoa.hr

Kao kupac i korisnik naših usluga imate pravo dobiti informacije o postupanju s Vašim osobnim podacima i uputiti zahtjeve za ostvarenje Vaših prava.

Vaše osobne podatke koristimo isključivo u svrhu ispunjenja Vaših zahtjeva za  izvršenje određene tražene usluge, te za isključivo vlastiti obavijesni sustav u smislu Vašeg obavještavanja o terminima izvršenja naših usluga, kao i radi poštivanja naših pravnih obveza. Podatke upotrebljavamo samo za utvrđene, jasne, legitimne i očekivane svrhe te ih ne prosljeđujemo i ne koristimo u nepredviđene ili neočekivane svrhe.

Obrada se izvodi u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka („GDPR“) i hrvatskim zakonima i propisima.

Ne uzimamo podatke koji ne služe izvršenju tražene usluge. Ti podaci mogu sadržavati

-        Ime i prezime

-        Adresu e-pošte

-        Poštansku adresu

-        Ako ne plaćate gotovinom – podatke za bezgotovinsko plaćanje

Obavještavanje putem e-pošte

Na Vaš zahtjev ponude ili račune šaljemo e-poštom.

Prava korisnika

Osiguravamo Vam slijedeća prava

-        Pravo na pristup (informiranje o opsegu i vrsti) vašim podacima

-        Prvo na ispravak

-        Pravo na zaborav

-        Pravo na prenosivost podataka

-        Pravo na prigovor

Pravo na pristup

Imate pravo na informaciju o svojim osobnim podacima koje vodimo i držimo u memoriji. Ako ste zakonski skrbnik korisnika također imate pravo na informaciju o osobnim podacima osobe kojoj ste zakonski skrbnik.

Pravo na ispravak

Imate pravo na ispravak netočnih osobnih podataka koji se na Vas odnose, što ćemo mi provesti u razumnom roku. Uzimajući u obzir svrhe obrade, imate pravo dopuniti nepotpune osobne podatke, među ostalim i davanjem dodatne izjave.

Pravo na brisanje (pravo na zaborav)

Imate pravo ishoditi anonimizaciju svojih osobnih podataka, bez nepotrebnog odgađanja, ako ne postoji zakonit razlog za daljnju obradu tih podataka s naše strane (npr. ako podaci više nisu nužni u odnosu na svrhe za koje su obrađivani). Ako takav zakonit razlog ipak postoji, o tome ćemo Vas detaljno informirati u sklopu odgovora na Vaš zahtjev za brisanjem.

Pravo na prenosivost podataka

Imate pravo podatke koji se odnose na Vas i koje ste nam pružili zaprimiti u strukturiranom, uobičajeno upotrebljavanom formatu i prenijeti ih drugom pružatelju usluga tj. voditelju obrade podataka, ako se obrada se temelji na Vašoj privoli ili na ugovoru.

Pravo na prigovor

Ako se obrada Vaših osobnih podataka zasniva na ostvarenju naših legitimnih interesa, imate pravo u svakom trenutku uložiti prigovor na takvu obradu osobnih podataka u mjeri u kojoj se obrada odnosi na Vaše podatke. Ako uložite takav prigovor

  • vezano obavijesti („newsletter”) – nećemo dalje obrađivati Vaše osobne podatke u tu svrhu;
  • vezano za druge slučajeve legitimnog interesa – nećemo dalje obrađivati Vaše osobne podatke u svrhu na koju se prigovor odnosi, osim u slučaju da dokažemo da postoje uvjerljivi legitimni i zakoniti razlozi za obradu koji nadilaze Vaše interese, prava i slobode ili ako je to potrebno radi postavljanja, ostvarivanja ili obrane naših pravnih zahtjeva

Kolačići

Na našem web mjestu upotrebljavamo računalne kolačiće kako bismo omogućili pojedine tehničke značajke i olakšali Vam snalaženje po našim web stranicama.

Kontakti: kako možete ostvarivati svoja prava

Za sva pitanja i zahtjeve u svezi s Vašim osobnim podacima, molimo kontaktirajte naše koordinatore zaštite podataka na adresi: patrik.polimac@kolnoa.hr  uz napomenu ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA u rubrici „predmet“ ili „subject“ 

Za osnovne informacije ili brze ispravke, možete kontaktirati naše stručne suradnike podršku telefonom na 01 / 3750 777.

Vaše upite i zahtjeve obradit ćemo bez nepotrebnog odgađanja i u skladu sa zakonskim obvezama te ćemo Vas informirati o mjerama koje smo poduzeli.